Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Udruga Sunce

Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ je udruga stručnjaka osnovana sa ciljem poticanja ljudskih vrijednosti i razvoja pojedinaca, obitelji, grupa i čitave zajednice. Bavimo se organiziranjem i provođenjem odgojnih, obrazovnih, sociopedagoških, psiholoških i rehabilitacijskih intervencija. Unutar svog šestogodišnjeg djelovanja „Sunce“ je primilo status humanitarne organizacije te su danas naše usluge prepoznate na tržištu kao visoko kvalificirane.

Naši programi sufinancirani su između ostalog od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa,Nacionalne zaklade, Grada Zagreba, a jedan od naših najvećih programa „Savjetovalište u zajednici-Savjetovalište Trešnjevka“ provodi se u partnerstvu sa Vijećem gradske četvrti Trešnjevka Sjever i Jug. Surađujemo sa niz škola i službi u Zagrebu i šire.

Programa „Savjetovalište u zajednici-savjetovalište Trešnjevka“ prije 4 godine započeli smo sa provedbom projekta „Poticajna obitelj“ unutar kojeg svake godine uz podršku Grada Zagreba organiziramo besplatan Tečaj za buduće mame i tate u trajanju do 40h(uvjet za sudjelovanje je prisutnost oba roditelja na tečaju). Tečajem želimo mlade buduće roditelje pripremiti na promjene koje su se već samom trudnoćom počele zbivati u njihovoj bračnoj, a kasnije i obiteljskoj zajednici. Naglašavamo važnost i prednosti uključivanju oba roditelja u odgoj djece,kao i načina na koji se gradi kvalitetno ozračje za rast i razvoj svih članova obitelji.

Povremeno tijekom godine organiziramo kraće seminare „Tečaj za buduće roditelje“ kojima može prisustvovati samo jedan budući roditelj.

U naše savjetovalište često se javljaju roditelji zabrinuti za kvalitetu odnosa koju su ostvarili sa svojim djetetom kao i roditelji koji su se našli u nedoumici oko svojih odgojnih postupaka.Od jeseni krećemo sa grupama podrške za rastavljene roditelje kako bi im olakšali prilagodbu na novonastalu situaciju i ubrzali proces uspostave nove ravnoteže u odnosu roditelj-dijete.

Ukoliko imate još kakvih pitanja i /ili trebate više informacija, slobodno nam se javite na: jelena.matic.zbiljski@ti-si-sunce.hr , telefon: +385 1 383 78 73, fax: +385 1 383 79 08, ili Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“, Albaharijeva 2, 10 000 Zagreb,Hrvatska.


Kontakt:

Centar za edukaciju i savjetovanje “Sunce”
Albaharijeva 2
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel: 01 383 78 73
Fax: 01 383 79 08
GSM: +385 (0)91 5863 717
E-mail: info@ti-si-sunce.hr