Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Udruga Igra

Udruga «Igra» je hrvatska neprofitna organizacija, registrirana 13. siječnja 1999. Osnovali su je stručnjaci koji su zamijetili da djeca i mladi često ne znaju sami riješiti svoje probleme ili kvalitetno zadovoljiti svoje potrebe te pribjegavaju neprihvatljivim i nedjelotvornim oblicima ponašanja kao što su to agresija i auto-agresija, krađe, bježanje iz škole, konzumiranje sredstva ovisnosti, povlačenje, izoliranje od društva i sl.

Također, primijetili su da se i roditelji i nastavnici teško nose sa djecom i mladima koji počnu pokazivati neke od oblika poremećaja u ponašanju i da ističu kako su nemoćni.

Želeći promijeniti zapaženo Udruga «Igra» se posvetila pružanju psiho-socio-pedagoške pomoći i edukacije djeci,

mladima, roditeljima i stručnjacima koji rade sa njima kako bi svi oni lakše prevladali teškoće u procesu odrastanja i odgoja.

Osim direktnog rada sa djecom i korisnicima Udruga Igra permanentno radi na senzibilizaciji društva za probleme djece i mladih kroz organiziranje akcija, prisustvovanje na okruglim stolovima i seminarima, pisanje članaka i stručnih radova a snimila je i dva eduktivna filma „Poremećaj u ponašanju-pogled iz drugog kuta“ i „2 pola-samoubojstvo i nasilje“.


Kontakt:

Sveti Duh 55
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel /Fax: + 385 1 3704-537
E-mail: udruga.igra@udrugaigra.hr