Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Epizode

MOJE TVOJE NAŠE

Pogledaj trailer

Berislav Pernar je nogometni trener i otac. U odgoju svoje djece primjenjuje sportska načela a u svom trenerskom poslu očinske instinkte. Podjednako je uspješan u klubu i kod kuće. Njegova nogometna momčad u pravilu uvijek pobjeđuje. Armando, Leo, Dora, mama i djed funkcioniraju kao složan tim pod njegovim trenerskim vodstvom.

ZAŠTIĆENI SVJEDOK

Pogledaj trailer

Goran Cipar je čovjek kojemu institucije ne dozvoljavaju da bude otac koliko bi on to želio. Od rastave sa svojom suprugom vodi pravnu bitku za skrbništvo nad sinom. Svaka dva tjedna prelazi 350 kilometara koji ga dijele od sina Luke kako bi maksimalno iskoristio kratko vrijeme koje mu je dodijeljeno za druženje sa sinom. Tijekom jedne takve vožnje pratimo Goranova razmišljanja, sjećanja i nadanja.

DRUGA GLAVNA ULOGA

Pogledaj trailer

Pedja Bajović je stand up komičar koji je odnedavno postao otac i već očekuje drugu kćer. Film o njemu u formi sitcoma prati kako se se s više ili manje uspjeha snalazi u ulozi dadilje svoje kćeri Tare.

FILM O MENI I TATI

Pogledaj trailer

Petar Kraljević je otac dvije odrasle kćeri. Po zanimanju je sociolog i aktivan volonter u Psihološkom centru Tesa, udruzi za pomoć ljudima u kriznim situacijama. Kroz udrugu Inkluzija Petar promiče uključivanje hendikepiranih osoba u normalan život, a osim toga osnivač je Vjeverice - kluba roditelja djece sa posebnim potrebama. Cijeli svoj radni i aktivistički vijek posvetio je pomaganju drugima. Film o Petru Kraljeviću vidimo kroz oči njegove kćeri Mie koja ima Downov sindrom.

SPASIOTAC

Pogledaj trailer

Hrašče je mjesto u kojem su gotovo svi žitelji dobrovoljni vatrogasci, pa tako i Renato Košutić i cijela njegova obitelj. Dva sina, kćer i žena članovi su dobrovoljnog vatrogasnog društva. Renato je uz to i profesionalni vatrogasac. Iako je veseljak po prirodi, u opasnosti svi znaju da mogu računati na njega. Premda im je vatrogastvo svakodnevica, svi u obitelji sa strepnjom iščekuju svaki Renatov povratak sa opasnog posla.

DRUGIM OČIMA

Pripadnik policijske postrojbe za razminiravanje, Mirko Beović, vodi dvostruki život. Na opasnom poslu on je hladnokrvni profesionalac a kod kuće predani otac dvije djevojčice. Dora i Ivana su još premalene da bi bile svjesne opasnosti kojima se njihov otac svakodnevno izlaže. Za njih je on samo najbolji tata na svijetu.

9

Pogledaj trailer

Jedino čega Željko Bencek i njegova žena imaju u izobilju su - djeca, njih devetoro. Na svojoj farmi u selu Prašćevac, nezaposleni roditelji nemaju puno ali njihovoj djeci kao da ništa ne nedostaje. Kad je njihov otac u blizini, rad postaje igra, svaki dan avantura a djetinjstvo bajka.

NAJOZBILJNIJI POSAO

Pogledaj trailer

Ovo je priča o jednom ocu, troje djece i jako puno glazbe. Oni žive zajedno, smiju se zajedno, sviraju i slušaju glazbu, kuhaju, plaču, uče; oni su poput mnogih drugih sretnih obitelji, ali nešto nije isto. Oni su najozbiljniji posao.